Uw consulent:

Annet Beukers

Onze laatste tweets

Vraagouders regio Drenthe

Op zoek naar nieuwe oppaskindjes? Schrijf je dan nu bij ons in!

Regelmatig krijgen wij vragen van ouders die op zoek zijn een gastouder of een nanny (gastouder aan huis). Wij beschikken over een ruim bestand van gastouders zodat wij snel een koppeling kunnen maken. Lukt dat niet, dan plaatsen wij gratis en vrijblijvend een advertentie op deze pagina.

Gastouders gezocht COEVORDEN (7741)

Door de aanhoudende vraag naar gastouderopvang zijn wij in COEVORDEN dringend op zoek naar gastouders! Het gaat met name om het postcodegebied 7741 / De Ballast. Bent u gediplomeerd gastouder en heeft u een plekje vrij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Dalen, gastouder bij gezin thuis

Voor een gezin in Dalen met drie leuke meiden zoeken wij een lieve, flexibele gastouder voor opvang bij het gezin thuis op dinsdag en donderdag. Deze dagen zijn vaste dagen maar je werktijden zijn wisselend, soms van 15.00 – 17.30 uur maar er zijn ook langere periodes waarin je werkt van 15.00 – 22.00/23.00 uur. Dit geldt in ieder geval voor de periode van januari t/m juni 2018. Soms komt het voor dat er ook op andere dagen opvang gewenst is. De voorkeur gaat uit naar een gastouder die geen andere verplichtingen heeft en deze flexibiliteit maximaal kan bieden.
Functie-eisen: Minimaal mbo2 diploma (helpende welzijn en hoger), geldig ID, kinder ehbo certificaat (snel en makkelijk via Gastouderland te behalen) en Verklaring omtrent Gedrag (kan ik voor je aanvragen).

Zoek je een leuke, nieuwe werkplek? Neem dan contact met ons op via a.beukers@gastouderland.nl of 06- 33 10 96 88.

Op onze site www.gastouderland.nl lees je meer over het gastouderschap.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Contact

Start nu je eigen Mini BSO!

Heeft u altijd al met kinderen willen werken? Start dan nu uw eigen Gastouderland Mini BSO!

Er is veel vraag naar naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar in Coevorden.
Gastouderland biedt u nu de unieke kans om uw eigen Mini BSO te beginnen!

De voordelen op een rijtje:
Gastouderland begeleidt u bij de registratie van uw woning tot geregistreerde gastouderopvang.
U werkt op de dagen die u zelf aangeeft, bijvoorbeeld van 14.30 - 18.30 uur en eventueel op de woensdag en vrijdagmiddag van 11.30 tot 18.30. Tijdens schoolvakanties en studiedagen vangt u de kinderen de hele dag op.

Gastouderland ondersteunt u bij uw promotie-activiteiten zodat u al heel snel kinderen in uw Mini BSO kunt ontvangen.

Hoewel u toch een deel van de dag vrij bent, kunnen uw verdiensten al snel oplopen omdat u maximaal 6 kinderen tegelijkertijd op mag vangen.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Contact