Gastouder aanbod

Op deze pagina stellen wij een aantal gastouders aan je voor. 

Wil je weten of er per direct een plekje beschikbaar is dan kun je het beste direct contact met mij opnemen. Niet alle gastouders die bij ons staan ingeschreven, staan in dit overzicht.

Gastouderland brengt geen inschrijfkosten in rekening.

Al onze gastouders/nanny's zijn gediplomeerd en staan ingeschreven of kunnen worden ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Daardoor heb je recht op kinderopvangtoeslag.

Meer informatie over Gastouderland kun je vinden op de website: www.gastouderland.nl

Aalden, bij gastouder thuis

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, flexibel
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar 
Adres: Aalden Locatie: Bij gastouder

In Aalden zijn diverse gastouders beschikbaar voor de opvang van uw kinderen. Er zijn gastouders die de opvang verzorgen voor kinderen van 0-4 jaar en gastouders die buitenschoolse opvang bieden aan kinderen van 4-12 jaar (of beide leeftijdscategorieën). 
Voor alle gastouders geldt dat de opvang kleinschalig is (maximaal 6 kinderen tegelijk) en plaatsvindt in een gezellige, huiselijke sfeer.
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Coevorden, Simone

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, in overleg op zaterdag
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Ballast, Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

Onlangs is Simone van start gegaan als gastouder in de Ballast in Coevorden. Simone is getrouwd en moeder van 2 zonen. Simone verzorgt Dagopvang (0-4 jaar) en Buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Brengen en halen kan de naar de .. school. Simone is graag actief met de kinderen bezig en in haar opvang werkt ze met het Voorschoolse educatieprogramma Aap!

U kunt voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie contact opnemen met Gastouderland, tel. 06 - 33 10 96 88.

Neem contact op

Guppies Kinderopvang

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrij, weekenden en 's avonds in overleg
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Achterloo, net buiten Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

Gastouder Anita Gubler van Guppies Kinderopvang heeft plaats voor enkele oppaskindjes. Anita woont lekker vrij aan de Achterloo, net even buiten Coevorden, richting Dalen. Ze beschikt over een buitenruimte met een speelplaats en een kleine kinderboerderij. Kortom: ruimte genoeg zodat de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Anita biedt zeer flexibele opvang. Brengen en halen is mogelijk naar diverse scholen in Coevorden. 

Anita biedt flexibele opvang van maandag t/m vrijdag. Eventueel 's avond en in het weekend (na overleg). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Neem contact op

Daantje, Coevorden, Kinderopvang Daantje

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrij
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Nieuwe Dijk, Coevorden

Locatie: Bij gastouder thuis

Gastouder Danielle vangt in huiselijke sfeer maximaal 5 kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. De gastouderopvang is elke werkdag geopend. Tijden in overleg. Flexibele opvang is mogelijk. 
Danielle heeft jaren ervaring in de kinderopvang. Zij is graag actief met de kinderen bezig. Ze is creatief maar gaat ook graag lekker naar buiten. Danielle werkt met ons VVE gastouderprogramma AAP!. AAP! is een uniek, veelzijdig en compleet ontwikkelingsprogramma voor ieder kind, waarbij de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels centraal staan. AAP! stimuleert de kinderen bij deze gastouder spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Coevorden, Ilona (Ossehaar)

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m donderdag
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Ossehaar, Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

Vanaf januari heeft gastouder Ilona weer een paar plekken vrij. Opvang is mogelijk van maandag tot en met donderdag. Tijden in overleg.
Ilona woont in de wijk Ossehaar en werkt met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
Bent op zoek naar een gastouder in Coevorden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Coevorden, Bakker Kids

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrij
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Truus Wijsmullerstraat, Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

-MOMENTEEL GEEN PLAATSEN VRIJ-
Gastouder Marga van Bakker Kids woont aan de Truus Wijsmullerstraat in Coevorden waar zij met veel plezier dagelijks kindjes ontvangt in haar kleinschalige opvang. Marga heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang en zij werkt met het Voorschoolse Educatieprogramma AAP!, een uniek, veelzijdig en compleet ontwikkelingsprogramma waarbij de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels centraal staan. De beer Kiki stimuleert de kinderen spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer.  
Opvang is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Opvangtijden in overleg. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Neem contact op

Coevorden, Ossehaar

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma,di,vrijdag
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Hendrikus Krijthestraat, Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

Gastouder Janny van gastouderopvang Het Krijtje aan de Hendrikus Krijthestraat in Coevorden (in de wijk Ossehaar) heeft plaats voor enkele oppaskindjes. Janny is een ervaren gastouder die graag actief met de kinderen bezig is. Ze gaat graag lekker naar buiten en doet leuke dingen met de kinderen. Janny werkt met het VVE gastouderprogramma Kiki. Kiki is een uniek, veelzijdig en compleet ontwikkelingsprogramma voor ieder kind, waarbij de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels centraal staan. De beer Kiki stimuleert de kinderen bij deze gastouder spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Coevorden

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma di woe do vrij
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

In Coevorden zijn diverse gastouders beschikbaar voor de opvang van uw kinderen. Niet alle gastouders staan vermeld op deze site dus vraag naar de mogelijkheden!

Er zijn gastouders die de opvang verzorgen voor kinderen van 0-4 jaar en gastouders die buitenschoolse opvang bieden aan kinderen van 4-12 jaar. Ook zijn er gastouders die opvang bieden aan beide leeftijdscategorieën (0-4 en 4-12 jaar). Voor alle gastouders geldt dat de opvang kleinschalig is (maximaal 6 kinderen tegelijk) en plaatsvindt in een gezellige, huiselijke sfeer. De meeste gastouders in Coevorden werken met het Voorschoolse Educatieprogramma AAP!. AAP! is een uniek, veelzijdig en compleet ontwikkelingsprogramma voor ieder kind, waarbij de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels centraal staan. AAP! stimuleert de kinderen bij een onze gastouders spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. 
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Dalen, Anita (Laveringsveen)

Gastouder Anita (Laveringsveen) heeft plaats op maandag en dinsdag plaats vrij voor een kindje in de leeftijd van 0-4 jaar. Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Onze voordelen op een rij:

 • Geen vaste bureaukosten of bemiddelingskosten, scherpe tarieven;
 • Gastouderopvang is flexibel en u betaalt per uur!
 • Geen inschrijf- en bemiddelingskosten; 
 • Korte lijnen en persoonlijk contact: uw consulent altijd in de buurt;
 • Eigen VVE-programma voor gastouders;
 • Financiële en pedagogische helpdesk, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel;
 • De GGD beoordeelt onze diensten als uitstekend.

Voor meer informatie over Gastouderland, onze werkwijzen en onze kwaliteit, kijk dan eens op de website van Gastouderland.

Neem contact op

Dalen, Anita (Kieftenweg)

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma, di, woe en do
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-4 jaar
Adres: Dalen Locatie: Bij gastouder

Gastouder Anita heeft plaats op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor kinderen van 0-4 jaar. Anita werkt met VVE AAP!. Samen met de ontzettend leuke en ondernemende knuffel AAP! leren kinderen spelenderwijs en worden ze alvast een klein beetje voorbereid op het naar school gaan. AAP! is een vrolijk vriendje dat zich op een speelse manier op de sociaal-emotionele, de motorische, de cognitieve en de zintuiglijke ontwikkelingen van kinderen richt.

Gastouder Anita is een enthousiaste, actieve, creatieve gastouder.

Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Dalen - Wachtum

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, flexibel
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar
Adres: Wachtum / Dalen Locatie: Bij gastouder

Bij gastouder Linda van gastouderopvang De Koemaatjes in Wachtum is plek vrij! Linda biedt flexibele opvang voor kinderen van 0-12 jaar. De Koemaatjes is gevestigd aan de Noordenveldseweg in Wachtum. De Koemaatjes beschikt over lekker veel ruimte, zowel binnen als buiten zodat de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Linda is een gastouder die ook het doen van creatieve activiteiten erg belangrijk vindt. Brengen en halen van en naar De Markeschool in Wachtum en de BWB-school in Dalen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Tel: 06-33109688.

Neem contact op

Dalerveen

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, flexibel
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar 
Adres: Stieltjeskanaal/Dalerveen Locatie: Bij gastouder

Eén van onze gastouders in Stieltjeskanaal heeft plaats voor enkele kinderen. Actief bezig zijn in een gezellige, huiselijke sfeer vindt deze gastouder erg belangrijk.
Zij heeft veel ervaring met het werken met kinderen en vangt graag uw kind(eren) op. Ook opvang voor kinderen uit Dalerveen e.o. is mogelijk!
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Emmen, Rietlanden

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, za/zo in overleg
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar
Adres: Rietlanden, Emmen Locatie: Bij gastouder thuis

In de Emmer wijk De Rietlanden hebben diverse gastouders plaats om uw kind(eren) op te vangen. Er zijn gastouders die de opvang verzorgen voor kinderen van 0-4 jaar en gastouders die buitenschoolse opvang bieden aan kinderen van 4-12 jaar. Ook zijn er gastouders die opvang bieden aan beide leeftijdscategorieën (0-4 en 4-12 jaar). Voor alle gastouders geldt dat de opvang kleinschalig is (maximaal 6 kinderen tegelijk) en plaatsvindt in een gezellige, huiselijke sfeer. Bovendien is gastouderopvang uiterst flexibel!
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Oosterhesselen, kleinschalige opvang

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, flexibel
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen

0-4 jaar

Adres: Oosterhesselen Locatie: Bij gastouder

In Oosterhesselen heeft gastouder Mariska van Little Kids nog een plaatsje vrij. Mariska verzorgt de opvang van kinderen van 0-4 jaar. Little Kids is geopend van maandag t/m vrijdag. Opvangtijden in overleg. Flexibele opvang mogelijk.

Gastouderland hanteert scherpe tarieven en lage bureaukosten!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Neem contact op

Rietlanden (Emmen)

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, za/zo in overleg
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar
Adres: Rietlanden (Emmen) Locatie: Bij gastouder thuis

In de Emmer wijk De Rietlanden hebben diverse gastouders plaats om uw kind(eren) op te vangen. Er zijn gastouders die de opvang verzorgen voor kinderen van 0-4 jaar en gastouders die buitenschoolse opvang bieden aan kinderen van 4-12 jaar. Ook zijn er gastouders die opvang bieden aan beide leeftijdscategorieën (0-4 en 4-12 jaar). Voor alle gastouders geldt dat de opvang kleinschalig is (maximaal 6 kinderen tegelijk) en plaatsvindt in een gezellige, huiselijke sfeer. Bovendien is gastouderopvang uiterst flexibel!
Door de scherpe tarieven van Gastouderland scheelt u dit al snel enkele tientjes per maand vergeleken bij andere gastouderbureaus. Wij maken graag vrijblijvend een berekening voor u.
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gastouderland is een erkend geregistreerd gastouderbureau met een landelijke dekking.
Onze voordelen op een rij:
- Geen inschrijf- en bemiddelingskosten.
- Lage bureaukosten.
- Korte lijnen: uw regioconsulent altijd in de buurt.
- Financiële en pedagogische helpdesk.
- Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
- Betaling van de gastouder binnen 48 uur!

Neem contact op

Schoonebeek, Inge

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrijdag
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar
Adres: Schoonebeek, Europaweg Locatie: Bij gastouder

Mijn naam is Inge Voortman. Ik ben een gastouder in Schoonebeek. Via deze site laat ik u weten ruimte te hebben voor de opvang van uw kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving. Op dit moment heb ik nog plaats op de dinsdag.

Wat vind ik belangrijk in de opvang:

 • Een goede sfeer
 • Warme relatie tussen gastouder en kind en de kinderen onderling
 • Respect voor elkaar
 • Plezier maken
 • Stimuleren van zelfstandigheid en samenwerking
 • Individuele aandacht voor elk kind
 • De ruimte krijgen om jezelf te zijn
 • Rust en regelmaat
 • Veiligheid en vertrouwen
 • Duidelijkheid en structuur
 • Een schone, veilige en rookvrije omgeving
 • Kleine groepjes
 • Goede mondelinge en schriftelijke overdracht

Bent u enthousiast geworden? Meer informatie? U kunt contact met mij opnemen via ondertstaande roze button.

Met vriendelijke groet,

Inge Voortman

Neem contact op

Schoonoord

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: Flexibel, in overleg
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar
Adres: Schoonoord Locatie: Bij gastouder

Gastouder in Schoonoord heeft plaats voor oppaskindjes. Zoekt u opvang voor uw kind(eren) in Schoonoord? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Sleen

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, flexibel
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar 
Adres: Sleen Locatie: Bij gastouder

In Sleen zijn diverse gastouders beschikbaar voor de opvang van uw kinderen. Er zijn gastouders die de opvang verzorgen voor kinderen van 0-4 jaar en gastouders die buitenschoolse opvang bieden aan kinderen van 4-12 jaar. Ook zijn er gastouders die opvang bieden aan beide leeftijdscategorieën (0-4 en 4-12 jaar). Voor alle gastouders geldt dat de opvang kleinschalig is (maximaal 6 kinderen tegelijk) en plaatsvindt in een gezellige, huiselijke sfeer.

Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Stieltjeskanaal

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, flexibel
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar 
Adres: Stieltjeskanaal Locatie: Bij gastouder

Eén van onze gastouders in Stieltjeskanaal heeft plaats voor enkele kinderen. Actief bezig zijn in een gezellige, huiselijke sfeer vindt deze gastouder erg belangrijk.
Zij heeft veel ervaring met het werken met kinderen en vangt graag uw kind(eren) op.
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wachtum, Linda

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar:

maandag t/m donderdag, flexibel

Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar
Adres: Wachtum / Dalen Locatie: Bij gastouder

Bij gastouder Linda van gastouderopvang De Koemaatjes in Wachtum is plek vrij! Linda biedt flexibele opvang voor kinderen van 0-12 jaar. De Koemaatjes is gevestigd aan de Noordenveldseweg in Wachtum. De Koemaatjes beschikt over lekker veel ruimte, zowel binnen als buiten zodat de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Linda is een gastouder die ook het doen van creatieve activiteiten erg belangrijk vindt. Brengen en halen van en naar De Markeschool in Wachtum en de BWB-school in Dalen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Tel: 06-33109688.

Neem contact op

Zweeloo

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, flexibel
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-12 jaar
Adres: Zweeloo Locatie: Bij gastouder

In Zweeloo/Aalden zijn diverse gastouders beschikbaar voor de opvang van uw kinderen. Er zijn gastouders die de opvang verzorgen voor kinderen van 0-4 jaar en gastouders die buitenschoolse opvang bieden aan kinderen van 4-12 jaar. Ook zijn er gastouders die opvang bieden aan beide leeftijdscategorieën (0-4 en 4-12 jaar). Voor alle gastouders geldt dat de opvang kleinschalig is (maximaal 6 kinderen tegelijk) en plaatsvindt in een gezellige, huiselijke sfeer. 
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Manon, bij vraagouder thuis

Hallo, mijn naam is Manon Wever. Ik ben 23 jaar woon in de omgeving van Emmen. Ik heb mijn niveau 2 diploma Helpende zorg en welzijn en heb al meer dan 5 jaar ervaring met het werken met kinderen.

Ik kan daarom ook echt zeggen dat werken met kinderen mijn passie is en ik met enthousiasme de kinderen opvang en begeleid waar nodig is. Ik ben beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Van januari t/m augustus 2018 in de even weken. Vanaf september t/m december 2018 in de oneven weken. Vakanties in overleg!

Voor verdere toelichtingen kunt u altijd contact met mij opnemen en zal ik u persoonlijk te woord staan!

Neem contact op