Op deze pagina vind je een overzicht van gastouders in de regio Drenthe. Je kunt per plaatsnaam zoeken op een gastouder bij jou in de buurt. Wil je weten of er per direct een plekje beschikbaar is bij een betreffende gastouder dan kun je het beste contact opnemen via de contact pagina. 

Niet alle gastouders die samenwerken met Gastouderland, staan in dit overzicht dus mocht er op eerste indruk geen match zijn, neem dan contact op zodat we een beschikbare gastouder aan je kunnen voorstellen die voldoet aan jouw wensen.  

Ben je zelf gastouder en wil jij vermeld worden op deze site? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Meer informatie over Gastouderland kun je hier vinden.

Dalen, Nadia

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma, di, woe, do, vrijdag
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-4 jaar 
Adres: Dalen (dorp) Locatie: Bij gastouder
       

In de gastouderopvang van Nadia wordt veel gespeeld, geknutseld, voorgelezen en regelmatig naar buiten gegaan. Voor Nadia is het heel belangrijk dat een kindje zich veilig voelt bij haar en met veel plezier komt spelen. Tijdens de opvang word er veel wisselende activiteiten aangeboden

Nadia is moeder van 3 kinderen en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het werken met kinderen.

Geopend van maandag t/m vrijdag van 06:00 – 18:00, maar in overleg is het mogelijk hiervan af te wijken. Weekenden in overleg.

Neem contact op

Lisanne, Rietlanden

Ik ben Lisanne, 29 jaar en ben nu ruim een jaar werkzaam als gastouder. Ik bied opvang aan in een prettige huiselijke sfeer, waarbij het belang, welzijn en de ontwikkeling van de kinderen voorop staat. Ik heb zelf twee kinderen die naar de basisschool gaan (3 en 5 jaar). Daarnaast hebben we huisdieren en proberen we die waar kan te betrekken bij de opvang, mits verantwoord. Voor ons huis hebben we een speeltuintje waar we bij mooi weer vaak te vinden zijn. Als het erg warm is kunnen we in de tuin een shaduwplekje opzoeken en daar spelen. Verder hebben we keuze genoeg in speelgoed, maar ook ander ontwikkelings materiaal voor de fijne motoriek zoals klei, verf, stiften, educatieve spelletjes en puzzels. Bij gastouder thuis.

Mocht je meer informatie willen dan kun je contact opnemen met Gastouderland Drenthe, tel. 06 - 33 10 96 88 of a.beukers@gastouderland.nl

Hopelijk zien we jullie voor een kennismakingsgesprek!

Neem contact op

Sleen, Irene

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m do, vrijdag in overleg
Email: a.beukers@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Sleen Locatie: Bij gastouder thuis

Irene is vorige zomer gestart met haar gastouderopvang. Irene is zelf moeder en heeft veel ervaring als kraamverzorgende. Onlangs heeft Irene de opleiding IKK Babywijs, Professionele babyopvang afgerond. Daarnaast is ze docent Babymassage en draagdoekconsulente. 

De opvang is voor kinderen van 0-4 jaar. Oudere broertjes en zusjes zijn welkom in overleg. Brengen en halen is in dat geval mogelijk van de twee basisischolen in Sleen.
"Als gastouder en vraagouder stemmen we samen af wat de wensen en voorkeuren zijn. Uw kind ziet iedere keer hetzelfde vertrouwde gezicht in dezelfde huiselijke omgeving waar volop ruimte is, zowel binnen als buiten. Er is op dit moment nog ruimte voor een zuigeling een een dreumes.

Zoekt u opvang voor uw kind(eren) en wilt u kennis maken met Irene? Neem dan contact met ons op: tel 06-33109688.

Neem contact op

Holthone, Henrieke

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m do, vrijdag in overleg
Email: a.beukers@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Holthone Locatie: Bij gastouder thuis

Voor Henrieke is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Zij heeft haar eigen gastouderopvang geopend in haar mooi verbouwde boerderij in het landelijk gelegen Holthone. 
Avontuurlijk groot worden staat centraal in de gastouderopvang van Henrieke.
Henrieke heeft haar woning gezellig ingericht en er is een speciale ruimte voor de kinderen waar ze naar hartelust kunnen spelen. De omheinde tuin geeft volop mogelijkheiden om buiten te spelen en te ontdekken. 
Henrieke heeft ervaring met het werken met kinderen en geniet enorm van de kinderen die regelmatig bij haar in de opvang komen. 
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op om te kijken of deze gastouder iets voor u kan betekenen.

Holthone ligt tussen Coevorden en Gramsbergen en ook De Krim en Dalerpeel liggen in de nabije omgeving.

Neem contact op

Zwolle, Ellen

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrijdag, 7.00 - 19.00 uur
Email: a.beukers@gastouderland.nl Opvangkinderen: 2 - 12 jaar (momenteel plek voor peuter vanaf 2
ts: Zwolle Locatie: Bij gastouder thuis

Bij gastouder Ellen van Kids Corner aan de Van Maanenware in Zwolle is een plekje vrijgekomen voor een peuter vanaf 2 jaar oud. Ellen verzorgt gastouderopvang van maandag tot en met vrijdag van 7.00 - 19.00 uur. Ellen is een zeer actieve en betrokken gastouder. Bent u op zoek naar kleinschalige, kwalitatief goede opvang? Neem dan contact met ons op. Tel. 06 - 33 10 96 88 of a.beukers@gastouderland.nl.

Neem contact op

Coevorden, Lisanne

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrij, ook flexibele opvang
Email: a.beukers@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Plaats: Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

In de landelijke omgeving net buiten Coevorden/Dalen woont Lisanne samen met haar vriend en hun hond. "Ik ben een lieve, spontane meid die graag met kindjes bezig is, lekker knutselen, kleien of buiten spelen of naar de koeien kijken in de stal."

Lisanne vangt in huiselijke sfeer maximaal 6 kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. Broertjes/zusjes in overleg. 
De gastouderopvang is geopend van maandag t/m vrijdag, weekendopvang in overleg. Flexibele opvang is mogelijk.  

Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Renate, Emmen - Rietlanden

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrij, ook flexibele opvang
Email: a.beukers@gastouderland.nl Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Plaats: Emmen, Rietlanden Locatie: Bij gastouder thuis

Gastouder Renate heeft in haar gastouderopvang in de Rietlanden in Emmen op dit moment plaats voor nieuwe kindjes. Renate is een enthousiaste gastouder die heel flexibel is. Op dit moment is er op elke dag plek, behalve op de dinsdag. Dan is er plek tot 15.00 uur. Voorkeur gaat uit naar kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. 

Zoekt u een flexibele gastouder die graag actief met de kinderen bezig is? Lekker buiten spelen, knutselen, etc? Dan bent u bij Renate aan het juiste adres!

Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met ons op. Tel. 06 - 33 10 96 88.

Neem contact op

In bovenstaand overzicht ziet u een deel van de gastouders die momenteel een plekje vrij hebben. Er staan nog veel meer gastouders bij ons ingeschreven. Kijk gerust eens verder op deze website, bijv. bij de tabs per woonplaats.
Zoekt u opvang voor uw kinderen? Neem gerust contact met ons op!Neem contact op