Coevorden

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma di woe do vrij
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

In Coevorden zijn diverse gastouders beschikbaar voor de opvang van uw kinderen.
Niet alle gastouders staan vermeld op deze site dus vraag naar de mogelijkheden!
Er zijn gastouders die de opvang verzorgen voor kinderen van 0-4 jaar en gastouders die buitenschoolse opvang bieden aan kinderen van 4-12 jaar. Ook zijn er gastouders die opvang bieden aan beide leeftijdscategorieën (0-4 en 4-12 jaar). Voor alle gastouders geldt dat de opvang kleinschalig is (maximaal 6 kinderen tegelijk) en plaatsvindt in een gezellige, huiselijke sfeer. De meeste gastouders in Coevorden werken met het Voorschoolse Educatieprogramma AAP!. AAP! is een uniek, veelzijdig en compleet ontwikkelingsprogramma voor ieder kind, waarbij de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels centraal staan. AAP! stimuleert de kinderen bij een onze gastouders spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. 
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Coevorden, Simone

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, in overleg op zaterdag
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Ballast, Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

Onlangs is Simone van start gegaan als gastouder in de Ballast in Coevorden. Simone is getrouwd en moeder van 2 zonen. Simone verzorgt Dagopvang (0-4 jaar) en Buitenschoolse opvang (4-12 jaar). Brengen en halen kan de naar de .. school. Simone is graag actief met de kinderen bezig en in haar opvang werkt ze met het Voorschoolse educatieprogramma Aap!

U kunt voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie contact opnemen met Gastouderland, tel. 06 - 33 10 96 88.

Neem contact op

Daantje, Coevorden, Kinderopvang Daantje (Nieuwe Dijk)

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrij
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Nieuwe Dijk, Coevorden

Locatie: Bij gastouder thuis

Gastouder Danielle vangt in huiselijke sfeer maximaal 5 kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. De gastouderopvang is elke werkdag geopend. Tijden in overleg. Flexibele opvang is mogelijk. 

Danielle heeft jaren ervaring in de kinderopvang. Zij is graag actief met de kinderen bezig. Ze is creatief maar gaat ook graag lekker naar buiten. Danielle werkt met ons VVE gastouderprogramma AAP!. AAP! is een uniek, veelzijdig en compleet ontwikkelingsprogramma voor ieder kind, waarbij de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels centraal staan. AAP! stimuleert de kinderen bij deze gastouder spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Guppies Kinderopvang

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrij, weekenden en 's avonds in overleg
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Achterloo, net buiten Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

Gastouder Anita Gubler van Guppies Kinderopvang heeft plaats voor enkele oppaskindjes. Anita woont lekker vrij aan de Achterloo, net even buiten Coevorden, richting Dalen. Ze beschikt over een buitenruimte met een speelplaats en een kleine kinderboerderij. Kortom: ruimte genoeg zodat de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Anita biedt zeer flexibele opvang. Brengen en halen is mogelijk naar diverse scholen in Coevorden. 

Anita biedt flexibele opvang van maandag t/m vrijdag. Eventueel 's avond en in het weekend (na overleg). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

Neem contact op

Coevorden, Ilona (Ossehaar)

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag t/m donderdag
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Ossehaar, Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

Vanaf januari heeft gastouder Ilona weer een paar plekken vrij. Opvang is mogelijk van maandag tot en met donderdag. Tijden in overleg.
Ilona woont in de wijk Ossehaar en werkt met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.
Bent op zoek naar een gastouder in Coevorden? Neem dan contact met ons op!

 

Neem contact op

Coevorden, Susanne (Buitenvree)

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma di woe do vrij
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Coevorden (7742) Locatie: Bij gastouder thuis

Gastouder Susanne is sinds kort gastouder en vangt in haar woning in de Buitenvree kinderen op in de leeftijd van 0-12 jaar. De eerste aanmeldingen zijn al binnen maar zij heeft nog wat plekjes vrij. Op zoek naar een lieve, betrouwbare, actieve gastouder? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan via tel. 06-33109688, e-mail: a.beukers@gastouderland.nl of via de contactknop op deze website.

Neem contact op

Coevorden (Ossehaar), Gastouderopvang Het Krijtje

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma,di,vrijdag
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres:

Hendrikus Krijthestraat, Coevorden

Locatie: Bij gastouder thuis

Gastouder Janny van gastouderopvang Het Krijtje aan de Hendrikus Krijthestraat in Coevorden (in de wijk Ossehaar) heeft plaats voor enkele oppaskindjes. Janny is een ervaren gastouder die graag actief met de kinderen bezig is. Ze gaat graag lekker naar buiten en doet leuke dingen met de kinderen. Janny werkt met het VVE gastouderprogramma Kiki. Kiki is een uniek, veelzijdig en compleet ontwikkelingsprogramma voor ieder kind, waarbij de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels centraal staan. De beer Kiki stimuleert de kinderen bij deze gastouder spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Coevorden, Bakker Kids (Ballast)

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma t/m vrij
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 12 jaar
Adres: Truus Wijsmullerstraat, Coevorden Locatie: Bij gastouder thuis

-MOMENTEEL GEEN PLAATSEN VRIJ-
Gastouder Marga van Bakker Kids woont aan de Truus Wijsmullerstraat in Coevorden waar zij met veel plezier dagelijks kindjes ontvangt in haar kleinschalige opvang. Marga heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang en zij werkt met het Voorschoolse Educatieprogramma AAP!, een uniek, veelzijdig en compleet ontwikkelingsprogramma waarbij de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels centraal staan. AAP! stimuleert de kinderen spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer.  
Opvang is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Opvangtijden in overleg. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op