Dalen, Nadia

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma, di, woe, do, vrij
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-4 jaar 
Adres: Dalen (dorp) Locatie: Bij gastouder

Nieuw in Dalen! Nadia is gestart met haar gastouderopvang in Dalen. Nadia is zelf moeder van 3 kinderen en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het werken met kinderen.

Voor Nadia is het heel belangrijk dat een kindje zich veilig voelt bij haar en met veel plezier komt spelen. Tijdens de opvang word er veel gespeeld, geknutseld, voorgelezen en regelmatig naar buiten gegaan. Er worden wisselende activiteiten aangeboden

Geopend van maandag t/m vrijdag van 06:00 – 18:00, maar in overleg is het mogelijk hiervan af te wijken. Weekenden in overleg.

Op dit moment zijn er nog 3 plekjes vrij. Er is nog plek voor kinderen van 0-1 jaar, 1-2 jaar en nog enkele plekjes voor kinderen van 2-4 jaar.

Neem contact op

Lisanne, Hoogehaar

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: maandag- vrijdag
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 4 jaar, broertjes/zusjes welkom
Adres:

Dalen, Hoogehaar

Locatie: Bij gastouder thuis

In de landelijke omgeving net buiten Dalen/Coevorden woont Lisanne samen met haar vriend en hun hond. "Ik ben een lieve, spontane meid die graag met kindjes bezig is, lekker knutselen, kleien of buiten spelen of naar de koeien kijken in de stal."

Lisanne vangt in huiselijke sfeer maximaal 6 kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. Broertjes/zusjes zijn welkom.
De gastouderopvang is geopend van maandag t/m vrijdag. Tijden in overleg. Flexibele opvang is mogelijk. 

Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op