Holthone, Henrieke

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: ma, di, woe, do
Mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen 0-4 jaar 
Adres: Holthone Locatie: Bij gastouder

Voor Henrieke is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Zij heeft haar eigen gastouderopvang geopend in haar mooi verbouwde boerderij in het landelijk gelegen Holthone. 
Avontuurlijk groot worden staat centraal in de gastouderopvang van Henrieke.
Henrieke heeft haar woning gezellig ingericht en er is een speciale ruimte voor de kinderen waar ze naar hartelust kunnen spelen. De omheinde tuin geeft volop mogelijkheiden om buiten te spelen en te ontdekken. 
Henrieke heeft ervaring met het werken met kinderen en geniet enorm van de kinderen die regelmatig bij haar in de opvang komen. 
Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op om te kijken of deze gastouder iets voor u kan betekenen.

Holthone ligt tussen Coevorden en Gramsbergen en ook De Krim en Dalerpeel liggen in de nabije omgeving.

Neem contact op

Danielle, Nieuwe Dijk

Telefoon: 06 - 33 10 96 88 Beschikbaar: in overleg
mail: a.beukers@gastouderland.nl   Opvangkinderen: 0 - 4 jaar
Adres:

Nieuwe Dijk, Coevorden

Locatie: Bij gastouder thuis

Gastouder Danielle vangt in huiselijke sfeer maximaal 5 kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. De gastouderopvang is geopend van maandag t/m donderdag. Tijden in overleg. Flexibele opvang is mogelijk. 

Danielle heeft jaren ervaring in de kinderopvang. Zij is graag actief met de kinderen bezig. Ze is creatief maar gaat ook graag lekker naar buiten. Danielle werkt met ons VVE gastouderprogramma AAP!. AAP! is een uniek, veelzijdig en compleet ontwikkelingsprogramma voor ieder kind, waarbij de motorische ontwikkeling, sociaal emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling en rekenprikkels centraal staan. AAP! stimuleert de kinderen bij deze gastouder spelenderwijs nog meer te praten, lezen, bewegen en meer. Zoekt u opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op