Vraagouders regio Drenthe

Regelmatig krijgen wij vragen van ouders die op zoek zijn naar een gastouder of een nanny (gastouder aan huis). Wij beschikken over een ruim bestand van gastouders zodat wij snel een koppeling tot stand kunnen brengen. Soms lukt dat niet. Dan plaatsen wij gratis en vrijblijvend een advertentie op deze pagina. Bent u gastouder en heeft u interesse? Of heb je plannen om gastouder te worden? Neem dan contact met ons op.

Gastouder aan huis gezocht DALEN

Gezocht voor gezin in Dalen: gastouder voor de opvang van twee kinderen van 5 en 7 jaar bij het gezin thuis. Opvangtijden: dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 14.00 uur. Ben je gastouder of heb je plannen om gastouder te worden (in bezit van minimaal Helpende Zorg Welzijn niveau 2)? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Start nu je eigen Mini BSO!

Heeft u altijd al met kinderen willen werken? Start dan nu uw eigen Gastouderland Mini BSO!

Er is veel vraag naar naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar in Coevorden.
Gastouderland biedt u nu de unieke kans om uw eigen Mini BSO te beginnen!

De voordelen op een rijtje:
Gastouderland begeleidt u bij de registratie van uw woning tot geregistreerde gastouderopvang.
U werkt op de dagen die u zelf aangeeft, bijvoorbeeld van 14.30 - 18.30 uur en eventueel op de woensdag en vrijdagmiddag van 11.30 tot 18.30. Tijdens schoolvakanties en studiedagen vangt u de kinderen de hele dag op.

Gastouderland ondersteunt u bij uw promotie-activiteiten zodat u al heel snel kinderen in uw Mini BSO kunt ontvangen.

Hoewel u toch een deel van de dag vrij bent, kunnen uw verdiensten al snel oplopen omdat u maximaal 6 kinderen tegelijkertijd op mag vangen.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op