Vraagouders regio Drenthe

Regelmatig krijgen wij vragen van ouders die op zoek zijn naar een gastouder of een nanny (gastouder aan huis). Wij beschikken over een ruim bestand van gastouders zodat wij snel een koppeling tot stand kunnen brengen. Soms lukt dat niet. Dan plaatsen wij gratis en vrijblijvend een advertentie op deze pagina. Ben jij gastouder en heb je interesse? Of heb je plannen om gastouder te worden? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met jou!

Start nu je eigen Mini BSO in Sleen

Heb je altijd al met kinderen willen werken? Start dan nu je eigen Gastouderland Mini BSO!

In Sleen zoeken wij een gastouder die opvang wil bieden aan kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Gastouderland biedt je nu de unieke kans om je eigen Mini BSO te beginnen!

De voordelen op een rijtje:
Gastouderland begeleidt je bij de registratie van jouw woning tot geregistreerde gastouderopvang.
Je werkt op de dagen die je zelf aangeeft, bijvoorbeeld op maandag, dinsdag en vrijdag van 14.30 - 18.30 uur en op de woensdag- en vrijdagmiddag van 11.30 tot 18.30. Tijdens schoolvakanties en studiedagen vang je de kinderen de hele dag op.

Gastouderland ondersteunt je bij je promotie-activiteiten zodat je al heel snel kinderen in je Mini BSO kunt ontvangen.

Hoewel je toch een groot deel van de dag vrij bent, kunnen je verdiensten al snel oplopen omdat je maximaal 6 kinderen tegelijkertijd op mag vangen. Je eigen kinderen tot 10 jaar tellen mee.

Uiteraard is het ook mogelijk om opvang te bieden aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. In dat geval zal je gastouderopvang gedurende de hele dag geopend moeten zijn.

Heb  je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! Ik kom graag eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Gastouders gezocht!

De vraag naar gastouderopvang blijft groot en daarom zoeken wij in de regio (Zuidoost) Drenthe doorlopend nieuwe gastouders.

Lijkt het je leuk om gastouder te worden? Neem dan contact met ons op zodat wij jou kunnen informeren over de (opleidings)mogelijkheden. Ben je al gastouder en ben je op zoek naar een betrouwbaar bureau waar kwaliteit en persoonlijk contact voorop staat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden:

  • Begeleiding voor jou als gastouder op zowel pedagogisch als financiëel gebied
  • EHBO cursussen en thema-bijeenkomsten
  • Betaling aan jou als gastouder binnen twee werkdagen na betaling van de ouder
  • Wij helpen jou actief met het zoeken naar opvangkindjes
  • Je bepaalt zelf jouw uurtarief
  • Wij zorgen ervoor dat je voldoet aan de Wet Kinderopvang zodat jouw vraagouders recht hebben op kinderopvangtoeslag
  • Korte lijnen en persoonlijk contact: Jouw consulent altijd in de buurt
  • Goede bereikbaarheid: het hoofdkantoor is elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur te bereiken
  • Een gratis VVE programma Aap!*

* Vraag naar de voorwaarden.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking: 06-33109688.

Klik hier voor meer informatie voor gastouders.

Neem contact op

Vacature Aalden - Zweeloo

Word jij onze nieuwe gastouder in Aalden - Zweeloo?

Veel ouders kiezen bewust voor gastouderopvang omdat het kleinschalig en flexibel is. Je vangt per dag maximaal zes kinderen op, dit is inclusief jouw eigen kinderen tot 10 jaar. Je mag zelf aangeven welke dagen en tijden je beschikbaar bent, ook mag je zelf jouw uurtarief aangeven.

Ouders kiezen ervoor om de zorg van hun kind(eren) aan jou over te dragen. Dit is een hele verantwoordelijkheid voor jou als gastouder.
Wij verwachten dan ook dat je een veilige en liefdevolle omgeving aanbiedt waarin het kind zich vertrouwd voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Naast de dagelijkse zorg die je biedt is het daarnaast de bedoeling dat je activiteiten onderneemt. Denk dan bijvoorbeeld aan wandelen, voorlezen, knutselen enzovoorts. Gastouderland vindt het belangrijk dat je up-to-date blijft en organiseert daarom regelmatig thema-bijeenkomsten. Wij stellen het zeer op prijs al je daarbij aanwezig bent.

In een persoonlijk gesprek kunnen we kijken of je in aanmerking komt om meteen te starten, of dat je (via ons) een verkorte opleiding gaat volgen. Wij kijken uit naar je reactie. Je kunt contact met ons opnemen via a.beukers@gastouderland.nl, tel. 06-33109688 of via de roze botton onderaan dit bericht.

Meer informatie over het werk als gastouder en wat daarbij komt kijken, vind je hier.

Neem contact op

Gastouders aan huis gezocht

Regelmatig zoeken wij een gastouders die bij een gezin thuis willen werken.

Dienstverlening aan huis
Als gastouder aan huis werk je volgens de regeling Dienstverlening aan huis. Ouders kiezen ervoor om de zorg van hun kind(eren) aan jou over te dragen in hun eigen woning. Dit is een hele verantwoordelijkheid voor jou als gastouder. Wij verwachten dan ook dat je je werk op een veilige en liefdevolle manier uitvoert, zodat een kind zich vertrouwd voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Naast de dagelijkse zorg die je biedt is het daarnaast de bedoeling dat je activiteiten onderneemt. Denk dan bijvoorbeeld aan wandelen, voorlezen, knutselen enzovoorts.

Je bent vanuit de Wet Kinderopvang verplicht om in het bezit te zijn van:
Een diploma dat kwalificeert voor de kinderopvang (minimaal niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn, Pedagogisch Werk, Onderwijsassistent etc);
Certificaat EHBO aan Kinderen (snel en makkelijk via Gastouderland te behalen);
Verklaring Omtrent het Gedrag (kunnen wij voor je aanvragen).Je bent vanuit de Wet Kinderopvang verplicht om in het bezit te zijn van een geldig Kinder-EHBO certificaat. Hiervoor kun je bij ons terecht.

Mocht je interesse hebben, dan komen wij graag met jou in contact. In een gesprek kunnen we kijken wat jou wensen en mogelijkheden zijn. Tel. 06 - 33 10 96 88 of e-mail: a.beukers@gastouderland.nl.

Neem contact op

Vacature Oosterhesselen

Heb jij een hart voor kinderen en zou je je eigen kleinschalige opvang willen opzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In Oosterhesselen hebben onze gastouders nagenoeg geen plek meer vrij en daarom zoeken wij een iemand die als gastouder wil starten in Oosterhesselen. 

Als gastouder vang je per dag maximaal zes kinderen op, dit is inclusief jouw eigen kinderen tot 10 jaar. Je mag zelf aangeven welke dagen en tijden je beschikbaar bent, ook mag je zelf jouw uurtarief aangeven.

Ouders kiezen ervoor om de zorg van hun kind(eren) aan jou over te dragen. Dit is een hele verantwoordelijkheid voor jou als gastouder. Als gastouder biedt je een veilige en liefdevolle omgeving, waarin het kind zich vertrouwd voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Naast de dagelijkse zorg die je biedt is het daarnaast de bedoeling dat je activiteiten onderneemt. Denk dan bijvoorbeeld aan wandelen, voorlezen, knutselen enzovoorts. 

Gastouderland vindt het belangrijk dat je up-to-date blijft en organiseert daarom regelmatig thema-bijeenkomsten. Wij stellen het zeer op prijs al je daarbij aanwezig bent.

ls gastouder werk je alleen maar met de begeleiding van Gastouderland sta je er niet alleen voor. Wij staan garant voor goede begeleiding.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Annet Beukers, consultent in deze regio via e-mail: a.beukers@gastouderland.nl of tel. 06-33109688.

Neem contact op

Dalerveen

Voor een kindje dat per augustus 2021 naar de Stidalschool gaat, zoeken wij een lieve gastouder in Dalerveen. Opvang is gewenst van maandag tot en met vrijdag. Vanaf begin 2021 zal dit kindje de voorschool in de Stidalschool gaan bezoeken. Dat betekent dat er 2 dagen opvang nodig is vanaf 12.30 uur tot ong. 17.30 en 2 dagen van 7.45 tot 17.00 uur.

Heb jij altijd al met kinderen willen werken en lijkt het je leuk om je eigen gastouderopvang te beginnen! Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het opstarten van je eigen opvang.

Ik kom graag met jou in contact: tel. 06 - 33 10 96 88 of a.beukers@gastouderland.nl

Neem contact op