Vacature Aalden - Zweeloo

Word jij onze nieuwe gastouder in Aalden-Zweeloo?

Veel ouders kiezen bewust voor gastouderopvang omdat het kleinschalig en flexibel is. Je vangt per dag maximaal zes kinderen op, dit is inclusief jouw eigen kinderen tot 10 jaar. Je mag zelf aangeven welke dagen en tijden je beschikbaar bent, ook mag je zelf jouw uurtarief aangeven.

Ouders kiezen ervoor om de zorg van hun kind(eren) aan jou over te dragen. Dit is een hele verantwoordelijkheid voor jou als gastouder.
Wij verwachten dan ook dat je een veilige en liefdevolle omgeving aanbiedt waarin het kind zich vertrouwd voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Naast de dagelijkse zorg die je biedt is het daarnaast de bedoeling dat je activiteiten onderneemt. Denk dan bijvoorbeeld aan wandelen, voorlezen, knutselen enzovoorts. Gastouderland vindt het belangrijk dat je up-to-date blijft en organiseert daarom regelmatig thema-bijeenkomsten. Wij stellen het zeer op prijs al je daarbij aanwezig bent.

In een persoonlijk gesprek kunnen we kijken of je in aanmerking komt om meteen te starten, of dat je (via ons) een verkorte opleiding gaat volgen. Wij kijken uit naar je reactie. Je kunt contact met ons opnemen via a.beukers@gastouderland.nl, tel. 06-33109688 of via de roze button onderaan dit bericht.

Meer informatie over het werk als gastouder en wat daarbij komt kijken, vind je hier.

Neem contact op