Vacature Oosterhesselen

Heb jij een hart voor kinderen en zou je je eigen kleinschalige opvang willen opzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In Oosterhesselen hebben onze gastouders nagenoeg geen plek meer vrij en daarom zoeken wij een iemand die in Oosterhesselen als gastouder wil gaan starten. 
Als gastouder vang je per dag maximaal zes kinderen op, dit is inclusief jouw eigen kinderen tot 10 jaar. Je mag zelf aangeven welke dagen en tijden je beschikbaar bent, ook mag je zelf jouw uurtarief aangeven.

Ouders kiezen ervoor om de zorg van hun kind(eren) aan jou over te dragen. Dit is een hele verantwoordelijkheid voor jou als gastouder. Als gastouder biedt je een veilige en liefdevolle omgeving, waarin het kind zich vertrouwd voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Naast de dagelijkse zorg die je biedt is het daarnaast de bedoeling dat je activiteiten onderneemt. 

Als gastouder werk je alleen maar met de begeleiding van Gastouderland sta je er niet alleen voor. Wij staan garant voor goede begeleiding.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Annet Beukers, consultent in deze regio via e-mail: a.beukers@gastouderland.nl of tel. 06-33109688.

Neem contact op