Even voorstellen…

Welkom bij Gastouderland Drenthe

Mijn naam is Annet Beukers en ik ben je consulent voor de regio Drenthe. Als moeder van 2 dochters weet ik hoe belangrijk het is om je kinderen met een gerust hart naar een gastouder te brengen. Ik heb sinds de start van Gastouderland, ruim 15 jaar geleden, al heel wat ouders met succes in contact gebracht met een gastouder.

Ben je op zoek naar een geschikte gastouder of gastouder aan huis? Ons bestand van gastouders bestaat uit flexibele, betrokken gastouders. Gastouderland staat bekend om kwalitatieve ondersteuning die wij gastouders geven bij de opvang van jouw kind(eren). Ik ga geheel vrijblijvend voor je op zoek. Al onze gastouders zijn gediplomeerd en staan ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Daardoor heb je als ouder recht op kinderopvangtoeslag.
Gastouderland brengt geen inschrijfkosten in rekening dus bel of mail gerust als je een vraag hebt. Ik help je graag vooruit.

Ben je gastouder? Ik maak graag kennis met je zodat ik je kan vertellen over onze service en de extra’s die wij gastouders bieden. Wij staan bekend om de korte lijntjes die wij hebben met onze gastouders en om het persoonlijke contact. Verder hebben wij veel leuke extra’s zoals ons voorschoolse educatiepakket AAP! Lijkt het je leuk om gastouder te worden? Ik kom graag met je in contact om je alles te vertellen over het gastouder worden. De vraag naar gastouderopvang blijft aanhouden in de hele regio zijn nieuwe gastouders welkom!

Ben je gastouder en heb je een plekje vrij? We kunnen jou vermelden op deze site. Neem contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Graag tot ziens!
Annet Beukers

T.:  06 33 10 96 88

Maak kennis met mijn team

 • Annet Beukers
  Eigenaar
 • Genny Sirag
  Secretariaat
 • Carla Sluizeman
  Secretariaat
 • Maikel Geurtsen
  Administratie
Heb je nog vragen?

Twijfel niet om contact op te nemen.

Neem direct contact op *Wij reageren altijd snel